İlçemiz de üzerinde bir süredir çalışılan, yeni üniversite binası yapımı ile ilgili mutlu sona ulaşıldı. Daday Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş ve Daday Yüksek Öğrenim Derneği’nin girişimleri sonucunda çalışmaları hızlandırılan yeni üniversite binası inşaatı için ilk kazma vuruldu.
Daday’ın tanınmış esnaflarından Sadık Atalay tarafından arsası hibe edilen,Dadaylı iş adamımız Ümit Çeri tarafından yapılacak olan yeni bina için inşaat çalışmalarına start verildi. Villaların bulunduğu mevkide 3 bin 50 metrekare alan üzerine yapılacak olan bina için Belediyemiz ekipleri harfiyat çalışmalarına başladı. Yapılan harfiyat çalışmaları soncunda ise havaların iyi gitmesi sonucunda en geç bu ay sonunda yeni binanın temelinin de atılması bekleniyor.