18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır.
Çanakkale Geçilmez” sözünü canlarını feda ederek tatbik edip bu büyük zafer gururunu aziz milletimize yaşatan, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; kahraman askerlerimizi ve tüm şehitlerimizi “18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Hasan Fehmi TAŞ

BAŞKANIMIZDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Yüce dinimiz İslâm’ın en önemli gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna çıktığı gece olarak kutlanan Miraç, insanlık için birçok mesaj ve mucizelerle dolu anlamlı gecelerden birisidir. Bu anlamlı geceler hayatımızı gözden geçirmek için birer fırsat geceleridir. Miraç Kandili’nde yapılacak duaların kabulünü ve başta ülkemizde ve ilçemizde olmak üzere tüm dünyada refahın yayılmasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.
Hasan Fehmi TAŞ