GEZİCİ KÜTÜPHANEMİZ ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULDU

Belediyemiz tarafından öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının artması ve kazandırılması amacıyla Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’ın girişimleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hibe olarak alınan gezici kütüphane otobüsü bu gün itibariyle öğrencilerin hizmetine sunuldu. İlk olarak Atatürk İlkokulu öğrencilerinin hizmetine sunulan gezici kütüphane otobüsü belirli gün ve haftalarda diğer okullarda da hizmet verecek. Gezici kütüphanenin tanıtımı ve bilgilendirme amacıyla Daday’a gelen Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve beraberindeki gazeteciler gezici kütüphane otobüsünü öğrenciler ile birlikte gezdiler. Cemiyet Başkanı Yılmaz ve beraberindekilere Atatürk’ün Nutuk isimli kitabını hediye eden Başkanımız kütüphanenin içerisinde 3 bin kitap olduğunu ayrıca öğrencilerin ödevlerini yapabilmeleri için tablet bilgisayarda koyduklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkanımız ardından öğrencilere boyama kitabı hediye etti.