Daday Belediyesi ve İksir Resort Town ortaklığında bu yıl ilk kez düzenlenen Hasat Şenliği Programı kapsamında yapılan yemek yarışmasında yarışmacılar kıyasıya yarıştı. Ala pilav ve yöremiz meşhur etli ekmeği yapımı dalında yapılan yarışmada ilçemiz inceğiz köyünden Balabanağa Çiftliği işletmecisi Nahide Oğuzbalaban Ala Pilav yapımında birinci, etli ekmek yapımında ise Nevin Tufan isimli yarışmacı birinci oldu. Yarışmada dereceye giren yarışmacılara İksir Resort Town Yönetim Kurulu Başkanı İksir Sema Aydın tarafından çeyrek altın hediye edildi. Yarışma sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, gelen tüm misafirlere ve İksir Aydın’a teşekkür ederek, seneye daha iyi hazırlanacaklarını bildirdi. İksir Sema Aydın ise Daday kadının her zaman her yerde her işi başarabilecek güç de olduğunu, İksir Otel olarak her zaman onların yanında olduklarını söyledi.