Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş, görev süresi boyunca ilçede yapılamaz denilen hizmetlere giriştiklerini ve başarılı olduklarını söyledi.
Daday’da gerçekleştirilen CHP İlçe Başkanları toplantısında konuşan Belediye başkanımız  kaloriferli konut, düğün salonu, modern iş merkezi ve öğrenci yurdu projelerini hayata geçirdiklerini kaydetti.Başkanımız Hasan Fehmi taş üniversite ile dere ıslahı projelerinde de sıkı takip ve diyalog sayesinde sonuca ulaştıklarını vurguladı.
Daday’ın üç dönemdir demokrasi, özgürlük ve Cumhuriyetin elinde olduğunu kaydeden Hasan Fehmi Taş, “İki dönemdir Belediye Başkanıyım. Daday üç dönemdir; demokrasi, özgürlük ve Cumhuriyetin elindedir. Kastamonu’dan ilçemize gelen misafirler biz kendimizi burada rahat ve özgür hissediyoruz diyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Görevimiz sürecinde ilçede yapılmayacak işleri yaptık. Yapamaz dedikleri işlerin altına girdik ve başarılı olduk. Daday’da kaloriferli daire, düğün salonu sıkıntısı vardı. Bu sıkıntıları gidermek için çalışmalar başlattık. Sıkıntılara ve bazı olumsuz gelişmelere rağmen vatandaşlarımızı ucuz ve kaliteli konut sahibi yaptık. Daha önce atıl olan ve Daday’a yakışmayan eski iş merkezini yıkarak yeni modern iş merkezi yaparak burada lüks iş yerleri ve Kastamonu düzeyinde olan bir düğün salonu yaptık. İlçemizin tanınmış esnaflarından Nafi ve Ümit Çeri ile görüşmeler yaparak kendilerinin yaklaşık 9 milyonluk yeni modern bir üniversite binası yapmalarını sağladık. İş merkezinde bulunan ve mülkiyeti Belediyemize ait olan yeri ilçemizin önemli bir sorunu olan öğrenci yurdu sorununu çözmek için bir iş adamına kullanıma sunduk. DSİ ile görüşmelerimiz sonucu Çay Islahı Projesi’ni tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ben bu çay projesi için 6 kez Ankara’ya gittim. 14 metre olan çay projesini 24 metreye, yüksekliğini 1.5 metreye çıkararak istimlak ettik. Bu istimlaklerde vatandaşlarımız bizlere güvendi ve yardımcı olarak tarlalarını seslerini çıkarmadan bizlere verdiler. Alt yapı çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalar yapılırken bazı art niyetliler toz ve çamurdan prim çıkarmaya çalıştılar. Ama bu çalışmaların doğasında toz ve çamur var. Ama biz yine de vatandaşlarımızı mağdur etmedik. Şuan da Daday’da hiç tozlu çamurlu mahalle kalmadı. Ben insanlara Daday’da çorapla yürüme sözü verdim. Bu sözü tuttum. Her yerde parke çalışmaları yapıldı ve bitti. Önümüzdeki dönemde çok güzel projelerimiz var. Onları hayata geçirerek vatandaşlarımıza daha rahat ve modern bir ilçe kazandırmak en büyük hedefimiz” ifadelerini kullandı.