Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Sağlık Yöneticileri Günü dolayısıyla Yüksekokul Konferans Salonunda Devlet Hastanesi Müdürü, Ayhan Türüdi,Aile Hekimi, Oktay Altunay Kalite Hemşiresi Zuhal Soyboğa ve Satınalma görevlisi Ercan Tembeloğlu’nun katılımlarıyla öğrencilere Sağlık ve Yöneticilik konulu konferans verildi. Programa Daday Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir,Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş,Yüksekokul Müdürü Mehmet Nadir Özdemir,akademik ve idari personeli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Mehmet Nadir Özdemir, yönetim olarak bu tür organizasyonların yapılmasını faydalı gördüklerini bildirerek bundan sonra yapılacak her türlü organizasyona destek vereceklerini bildirdi. Ardından konuşan Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ise zamanında kendisininde aynı sıralardan ve dönemlerden geçtiğini öğrencilerin ihtiyaç ve isteklerini bildiğini Kaymakamlık olarak her türlü desteği her zaman vereceklerini bildirdi. Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş da konferansa davet edilmesinden ve kendisine söz hakkı verilmesinden dolayı teşekkür ederek Belediye olarak bugüne kadar üniversite için herşeyi yaptıklarını bundan sonra da yapacaklarını söyledi. Ardından konuşmacılar sırası ile kendilerini tanıttı. Son derece samimi bir atmosferde geçen programda öğrenciler merak ettiği tüm konularda soru sordular.Programın sonunda konferansı veren Daday Devlet Hastanesi ekibine protokol tarafından plaket takdim edildi.