İlçemiz de ticaret faaliyetlerine devam eden köklü esnaflarımızdan olan Umurlar Gıda. San ve Tic. LTD. ŞTİ. tarafından ilçede ki turizme katkı sağlaması amacıyla Avrupa Birliği ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK)tarafından desteklenen pansiyon projesini hayata geçirerek çalışmalara başladı. Merkez Mahallesindeki Muhacir Sokakta bulunan ve daha önce satın aldıkları arsaya yapılacak olan pansiyonun temeli düzenlenen törenle atıldı. İkindi namazından sonra geniş katılımla gerçekleşen temel atma törenine Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’ın yanı sıra , İbrahim Umur ve çok sayıda davetli katıldı. Merkez Kolukaraoğlu Camii İmam Hatibi Hüseyin Yaşar’ın duası ve kesilen kurbanın ardından ilk harcı Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş ve İbrahim Umur koydu. 5 ay 17 gün gibi bir sürede bitecek olan pansiyon 4 katlı ve 25 odadan oluşacak.