İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Daday’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın davetlisi olarak Daday’a gelen Genç ve beraberindeki, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Araç Belediye Başkanı Satılmış Karakaya Kastamonu Kadın Derneği Başkanı ve Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi Emine Çelik, Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Emel Tığlı Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Günday Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Ali Görgülüer, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kayabaşı, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Erdoğdu, önce İksir Resort Town’da kısa bir toplantı yaptılar. Ardından Belediye’yi ziyaret eden, Genç ve beraberindekiler burada da Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kapalı pazaryeri projesi ile yakından ilgilenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi olarak,diğer kardeş belediyeler ile kordineli bir şekilde görüşerek ve çalışarak kapalı pazar yeri projesini en kısa sürede Daday halkının hizmetine sunacaklarını bildirdi. Ziyarette Başkan Taş’a Sarıyer Belediyesinin logosunun temsil eden şilt takdim eden Başkan Genç, misafirperverliği için herkese teşekkür etti. Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindekilere teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.