Daday’da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni yapıldı. Daday Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi Lokalinde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine, protokol üyelerinin yanı sıra, siyasiler, muhtarlar,kurum amirleri ve vatandaşlarda katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Kaymakam Kemal Balaban, İnsanların böyle müstesna günleri tatil köylerinde otellerde değil, aileleri ve dostlarıyla birlikte memleketlerinde geçirmelerine işaret ederek herkesin bayramını kutladı. Ardından resmi kurum ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Daday Devlet Hastanesini ziyaret eden protokol üyeleri hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını kutladılar.