Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın Daday’a geldi. Kaymakam Aziz Kayabaşı ve Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’ın daveti üzerine ilçemize gelen Rektör Aydın, öncelikle ilçede turizm faaliyetlerine devam eden İksir Resort Town Otelinde İksir Resort Town Yönetim Kurulu Başkanı İksir Sema Aydın ve Ece Aydın’ın davetlisi olarak otelde kahvaltı yaptı. Ardından İlçemiz de yapımına devam eden Daday Meslek Yüksek Okulu İnşaatına gelerek Kaymakam Aziz Kayabaşı, Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş, İksir Sema Aydın ve Ece Aydın ile birlikte incelemelerde bulundu. İnşaatın kısa sürede çok büyük mesafe katlettiğini söyleyen Rektör Aydın, bu binanın arsa hibesini yapan Sadık Atalay ve bina yapımını üstlenen Ümit ve Nafi Çeri’ye teşekkür etti. Daday da mevcut olan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünün olduğunu bu bölümlere ek olarak Atçılık ve Binicilik Bölümü ile ileride yapılacak çalışma sonucunda Restorasyon Bölümünün de açılabileceğini söyleyen Rektör Aydın, Ballıdağ Hastanesinde eğer Kastamonu da Tıp Fakültesi Bölümü açılırsa, buranında Geriatri Merkezi olarak kullanılabileceğini söyledi. Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’tan üniversite inşaat yapım çalışmaları hakkında bilgiler alan Aydın, üniversite binasının yapımından sonra çevre düzenlemesi çalışmalarında Belediyemize yardım edeceğini de sözlerine ekleyerek ilçeden ayrıldı.