Kastamonu ilimizde bulunan ÜMİT TİCARET’ in sahipleri Nafi ÇERİ ve Ümit ÇERİ ilçemize yapılan Daday M.Y.O bütün yapım işleri ve masraflarını üstlenerek kısa bir süre içerisinde bitirilip teslimini gerçekleştirmişlerdir. Ayrica Daday’ lı olan Nafi ÇERİ ve Ümit ÇERİ bu projenin ilçemize kazandırılmasında maddi ve manevi çok çaba sarfettiler. Yapılan çalışmalar da artık sona gelindi.

Ziyarete; Kaymakamımız Sayın Süleyman POLAT Bey, Belediye Başkanı Hasan Fehmi TAŞ, AK Parti İlçe Başkanı Recep GAZİOĞLU, CHP İlçe Başkanı Burhan AK, İl Genel Meclis Üyesi Ziya KABALÇI, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail SEVİN ve İlçemiz Esnaflarından Hüseyin MADEN’ in katılımlarıyla ilçemiz adına Nafi ve Ümit ÇERİ’ ye Kastamonu – Ankara yolu üzerinde bulunan iş yerinde teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.