İstanbul’da dernek faaliyetlerine devam eden Daday İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her yıl düzenlediği iftar yemeğinin 3.cüsü yapıldı. Gurbetten Sılaya Gönül Sofrası adı altında ve şehitlerimizin ruhu için düzenlenen iftar yemeği mevlidi şerif ve Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Daha önce şehir merkezinde düzenlenen fakat bu yıl değişiklik yapılarak Selalmaz Yatılı Bölge Okulunda gerçekleştirilen iftar yemeğine Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir’in yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Bıyıklı ve yönetimi,CHP İlçe Başkanı Atila Bayram Pirci ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kılıç ve yönetimi, İGM Üyeleri Ziya Kabakçı ve Mehmet Apaydın, MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, STK temsilcileri, kurum amirleri, Muhtarlar, ve İstanbul’dan gelen çok sayıda Dadaylı vatandaşlar katıldı. Ezan’ı şerif okunmasıyla birlik ve beraberlik içinde açılan orucun ardından İlçe Müftüsü İsmail Çakır tarafından sofra duası yapıldı. Ardından açılış konuşmasını dernek başkanı Hikmet Şahin yaptı. Şahin konuşmasında dernek faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek, iftar yemeğinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti. Sunuculuğunu derneğin kurucu Başkanı İsmail Selalmaz’ın yaptığı İftar programı protokol üyeleri ve siyasilerin teşekkür konuşmaları ile son buldu.