İlçemiz de yoğun yağış sel’e neden oldu. Son 4 günden bu tarafa yağan ve şiddetini gittikçe artıran yağmur sel’e neden oldu. Bir çok köy yolu ulaşıma kapanırken, evleri su bastı. Yoğun yağmur sonucu oluşan selden Daday şehir şebeke içme suyu da etkilendi. Ballıdağ’da bulunan su şebeke hattında tahribata yol açan sel sonucunda ilçeye içme suyu verilemiyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş’’ Son yağmurlardan sonra Daday’a Ballı dağdan gelen içme suyu şehir şebekesinde sel metrelerce tahribata yol açtı. Bu nedenle ilçeye su verilememektedir. Hasar’ın büyük olması nedeniyle çalışmalar uzayacaktır. Bu nedenle ilçemizin diğer depolarından olan Akpınar ve Bolatlar su depolarından halkımızı mağdur etmemek için ilçeye su vermeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz arıza onarımı için çalışmalarına devam ediyor’’ dedi.