Daday’da Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık makamınca resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Öğretmenevi salonunda yapılan bayramlaşma törenine Daday Kaymakamvekili Azdavay Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş, Ak Parti ilçe Başkanı Servet Bıyıklı ve yönetimi, CHP ilçe Başkanı Atila Bayram Pirci ve yönetimi, İGM Üyeleri Ziya Kabakçı ve Mehmet Apaydın, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Diğer bayramlara göre katılımın az olduğu bayramlaşma töreninde açılış konuşmasını Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş yaptı. Taş konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. Ardından konuşan Kaymakam Çakmak ise, bayramların birlik ve beraberlik içinde olunduğu müstesna günlerden biri olduğunu ve bu birlik beraberliğin bozulmaması gerektiğini vurgulayarak tüm katılımcılara teşekkür etti ve bayramlarını kutladı. Son olarak konuşan Daday Nafi ve Ümit Çeri MYO Müdürü Mehmet Nadir Özdemir ise tüm katılımcıların bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar dileğinde bulundu..