Daday Belediyesi Kültürel Sanat etkinlikleri kapsamında sanatçı Halil Koçoğlu Cumhuriyet Meydanında sahne aldı. Dadaylı müzikseverler ile bir araya gelen Halil Koçoğlu Dadaylılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Konsere Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP İlçe Başkanı Atila Bayram Pirci, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Konser öncesi konuşan CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Daday’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Baltacı,” Milletvekili seçimlerinde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Daday ilçemizi daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Böylesi güzel bir programda siz Dadaylı vatandaşlarımla bir arada olduğum için çok mutluyum” dedi.
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise kültürel etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Konsere ilginin yoğunluğundan dolaylı mutlu olduğunu ifade eden Taş,” İlçemiz için ne yapsak az. Kültürel etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Konserimize gelen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.