İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler günü tüm okullarda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında Daday da eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden 125. Yıl Anaokulu idaresi ve Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Demir tarafından bir konser programı düzenlendi. Okul idaresi ve okul aile birliğinin okulda bir konser verme isteklerini kırmayan Dadaylı hemşerimiz TRT Türk Sanat Müziği sanatçılarından Onur Eren Demir öğrencilere unutulmaz eğlenceli dakikalar geçirtti. İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen ve Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş, Okul Müdürü Özcan Özdemir, emekli öğretmen ve idareci Kadir Demir, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen program bir saat sürerken, program sonunda Onur Eren Demir’e okul aile birliği tarafından teşekkür plaketi verildi.