Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği(KHGB), Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptıkları proje ile geçici de olsa bir işe kavuşan vatandaşların kura çekilişinde yaşadıkları heyecan gözlerden kaçmadı. Sabah saatlerinde gerçekleşen kura çekiminde ilk Belediyemize alınacak 10 geçici işçi için kura çekimi yapıldı. Belediye toplantı salonunda Noter Görevlisi Özlem Yeni refakatinde yapılan kura çekiminde kura çekimine gelmeyenlerin isim ve numara çekilişini Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş yaptı. Kura çekilişinden isimleri okunan vatandaşlar sevinirken isimleri çıkmayan vatandaşlar umutlarını K.H.G.B ve Milli Eğitim Müdürlüğünün kura çekimime taşıdı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan K.H.G.B ve Milli Eğitim Müdürlüğüne alınacak işçilerin ise kura çekimimi Kaymakam Aziz Kayabaşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir yaptı. Yaklaşık 8 ay çalışacak olan işçilerin sigorta ve maaşlarını İŞ-KUR ödeyecek.