Daday Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ömür Onur’un tayini çıktı.
Daday’da yaklaşık 7,5 yıldır görev yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ömür Onur’un tayini Kastamonu il Müdürlüğüne çıktı. Daday’da özellikle Çiftçilere eğitim, üryane ve mantar konularında yaptığı çalışmalarla bilinen Ömür Onur için Umur Hotelde veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, daire çalışanları ve muhtarların katıldığı veda yemeğinde Ömür Onur’a Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir tarafından hediye, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş tarafından ise plaket verildi. Kaymakam Özdemir ve Başkan Taş yaptıkları konuşmada, bu güne kadar ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonra ki yaşantısında Ömür Onur’a başarılar dilediler. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ömür Onur, ise yemeği düzenleyen daire arkadaşlarına tüm katılımcılara teşekkür etti. Kastamonu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne Ziraat Mühendisi olarak tayini çıkan Ömür Onur’un yerine yine Daday Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Personellerinden Engin Kocaoğlu vekalet edecek.