İlçemiz Akpınar köyünde turizm faaliyetlerine devam eden Emir Bey Atlı Turizm ve Doğal Yaşam Köyü Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Gül 1. Amatörde mücadele eden Daday Yeni Belediyespor’a forma desteği verdi. Daday spor’a forma sponsoru olan Hüsnü Gül formaları Daday Yeni Belediyespor yöneticisi Ramazan Özkan ve teknik direktör Kadir Bal’a Araç Yeni Belediyespor maçı öncesi teslim etti. Takıma verdiği desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren takım yöneticisi Ramazan Özkan ve teknik direktör Kadir Bal Hüsnü Gül’e teşekkür ettiler. Hüsnü Gül ise bu takıma her zaman destek vereceğini, bütün Daday halkının da destek vermesi gerektiğini söyledi. Forma desteğinden sonra oynanan maçta Daday Yeni Belediyespor 2-0 öne geçtiği Araç Yeni Belediyespor maçını 3-2 kaybetti.