Belediyemiz ve İksir Resort Town işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen ” Daday Belediyesi- İksir Hasat Şenliği” programı kutlamaları kapsamında ” Doğanın Hediyeleri” konulu konferans düzenlendi. İksir toplantı salonunda düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren konferansı Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesinde Yrd. Doç. Dr. Canan Tanrı Sever, Su Ürünelri Fakültesi Yrd. Doç Dr. Adem Yavuz, Orman Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Kerim Güney ve Doğa Fotoğrafçısı hemşerimiz Ahmet Demirtaş verdi. Yapılan konferansa Kaymakamvekili Aziz Kayabaşı’nın yanı sıra, Garnizon Komutanı J. Kd. Bş Çvş. M. Ali Sayar, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Baytak, Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ömür Onur, İGM Üyesi Ziya Kabakçı, CHP İlçe Başkanı Burhan Ak, diğer daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.