Daday’da din görevlilerinin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak ve desteklemek amacıyla kurulan Daday Din Görevlileri Derneği Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği programı düzenledi. Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre sonucunda yeni yönetime kavuşan Daday Din Görevlileri Derneğinin yeni yönetimi tarafından ilk kez düzenlenen yemeğe Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir’in yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İlçe Müftüsü İsmail Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Bıyıklı, diğer daire amirleri ve din görevlileri ile aileleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hilmi Oğuz Ramazan ayının birlik ve beraberlik günü olduğunu ve bu birlik beraberliğin bozulmaması gerektiğini vurgulayarak tüm katılımcılara teşekkür etti. Müftülük binası bahçesinde geniş katılımın olduğu iftar yemeği İlçe Müftüsü İsmail Çakır’ın duası ile son buldu.