Daday Çok Programlı Lisesi tarafından her yıl Mayıs ayında düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Gençlik yarışmasının ikincisi yapıldı. Gençlik haftası dolayısıyla okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerin hazırlamış oldukları program protokol üyeleri ve öğrenci velilerin katılımı ile gerçekleşti. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından ÇPAL Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Çolak tarafından hazırlanan spor oyunları ve yarışmaları yapıldı. Spor oyunlarında öğrenciler hem yarıştı hem de eğlendiler. Yarışmalar çekişmeli geçerken gerek kurulan parkurlar, gerekse yapılan yarışmalar, televizyon ekranlarında izlenen yarışma Survıvor’ı aratmadı. Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Daday Çok Programlı Lisesi öğrencileri arasında kıran kırana geçen yarışmada birinci Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Program Kaymakam Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın yarışmacı öğrencilere madalya vermelerinin ardından son buldu.