Daday’da geçen yıl FETÖ PDY tarafından gerçekleşen hain darbe girişiminin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşların ve protokol üyelerinin katılımıyla Milli Birlik Yürüyüşü düzenlendi. Orman işletmesi önünden başlayan ve yol boyunca devam eden yürüyüşte vatandaşlar ellerinde türk bayrakları ile tekbir ve marşlar eşliğinde cumhuriyet meydanına yürüdüler. Yürüyüşte vatandaşlara Daday da atlı turizm işletmelerinin gönderdiği atlı birlikler eşlik etti. Cumhuriyet meydanına kadar devam eden yürüyüş burada yapılan bir dizi programla devam etti. Meydanda ki program aziz şehitlerimizin adına saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.Ardından ilçe vaizi Abdurrahman Türker tarafından Kuran—i kerim tilaveti ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Kaymakam Ahmet Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir yaptı. ilçe Müftülüğü ilahi korosunun gösterilerinin ardından 15 Temmuz.özel sinevizyon gösterimi sunuldu. Program gece yarısı başlayacak olan demokrasi nöbeti ile devam edecek..