18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Daday’da tören düzenlendi. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Gaziler Derneğinin çelenklerinin sunulması ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Kıbrıs Gazisi Nihat Kabakulak tarafından yapıldı. Programın kutlama ve anma bölümü ise Atatürk Ortaokulu ev sahipliğinde İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. Buradaki program da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Atatürk Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Muhsin Akça yaptı. İçinde orotoryo, tiyatro,Çanakkale türküleri, slayt gösterisi, sinevizyon gösterisinin yer aldığı programda duygusal anlar yaşanırken, programa protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Anma etkinlikleri Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü tarafından günün anlamına özel dağıtılan hediye ile sona erdi.