Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun 2018 yılı etkinliklerinde geleneksel kızak kategorisinde yarışan kulüp sporcularının almış oldukları dereceler karşılığı puanlar sonucu Daday Yeni Belediye Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu. İkinciliği ise Kastamonu Orman Spor kulübü, üçüncülüğü ,Artvin Spor Kulübü aldı. Şampiyonluk kupasını Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günal Genç ve Kastamonu il Temsilcisi Bünyamin Recep Berberoğlu’nun elinden alan Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve kulüp başkanı Atila Bayram Pirci spora ve sporcuya her zaman destekçi olacaklarını bildirerek Teşekkür ettiler.Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günal Genç ise Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Kahramanmaraş Ahir dağında gerçekleşen Türkiye şampiyonasında 66 kulüp 166 sporcunun arasından birinci olan Daday Yeni Belediye Spor’a kupasını sunmak üzere Belediye Başkanımızı ve kulüp başkanımızı ziyaret ederek kupasını takdim ettik. Bundan sonra ki spor müsabakalarında başarılar diliyorum. Dedi.

1.004 kez okundu.