İstanbul’da faaliyetlerine devam eden Daday Derneği ramazan ayı dolasıyla aziz şehitlerimizin anısına Alisler Düğün Salonu orgazisinde iftar yemeği verdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeği programı İlçe Vaizi Abdurrahman Türker’in kuran-ı kerim tilaveti ile başladı. Ezanın okunması ile oruçlar hep birlikte açılarak dua edildi. Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Hikmet Şahin yaptı. Şahin yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederek dernek olarak Daday için çalışmaktan ve Dadayli olmaktan gurur duyduğunu bindirerek tüm aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum dedi. Ardından konuşan Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve Kaymakam Ahmet Özdemir ise birlik beraberlik içinde her işi yapabileceklerini Kaymakamlık ve Belediye olarak her zaman destekçi olacaklarını söylediler. Siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcilerininde katıldığı iftar yemeğine vatandaşların da ilgisi yoğundu.