” DADAY AT YARIŞLARININ MERKEZİ OLMALIDIR”
Daday Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Daday ilçemizde Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ile bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Dernek Başkanı Berat Satıoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Kılıç, Remziye Zoralioğlu, Ayhan Türüdi, Hüseyin Mahmutoğlu, Umut Uçaroğlu, Yetare Savaş Özdemir ve Sebahattin Tiftik ile birlikte Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Hasan Er, Muhtarlar Derneği Başkanı Kamil Selalmaz’ı ziyaret etti.
Satıoğlu, Belediye Hasan Fehmi Taş’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik için yola çıktıklarını, bundan böyle Daday’ın sorunlarını el birliği, güç birliği ile çözmek için çalışacaklarını söyledi. Daday’ın At Yarışları’nın merkezi olması için çalıştıklarını söyleyen Başkan Satıoğlu: “Festivallerde bazı ilçelerimizde ve Şapka İnkılabı kutlamaları sırasında merkezde de yapılan At Yarışları’nın sadece Daday ilçemizde yapılması ve en güzel şekilde gerçekleştirilmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Daday Atlı Turizmi ile doğasıyla ülke genelinde iz bıraksın istiyoruz. Daday için aylık fikir toplantılarımız devam edecek. Kastamonu’da yaşayan tüm Dadaylıları da birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyoruz” dedi.
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise konuşmasında: “Daday için kim elini taşın altına koyuyorsa ona teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimizin daha da kuvvetlenerek ilçemiz için Daday Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile beraber çalışmak bizleri mutlu edecektir” dedi.
Dernek Üyeleri Başkan Taş’tan sonra Esnaf Kefalet Odası Başkanı Hasan Er, Muhtarlar Derneği Başkanı Kamil Selalmaz ve Ziraat Odası Başkanı Levent Oğuzbalaban’ı da ziyaret ederek yapılacak çalışmalar üzerine istişarede bulundular.