Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ali Çelebi, Sevda Erden Kılıç, Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin Daday’ı ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığı il ziyaretlerini değerlendirmek amacıyla Kastamonu’ya gelen milletvekilleri Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın daveti üzerine Daday’a gelerek incelemelerde bulundular. İlçe girişinde Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kayabaşı, İGM Üyesi Atila Bayram Pirci, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Erdoğdu Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılanan milletvekilleri önce Atatürk’ün ziyaret ettiği Seydibeyoğlu konağını ziyaret ettiler. Ardından Belediye binasına gelen milletvekilleri, Başkan Taş’tan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldılar. Belediyenin tüm projelerine tam destek sözü veren milletvekilleri ardından ilçeden ayrıldılar.