Kastamonu Milletvekili 1 Kasım Erken Genel Seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, ilçe örgütü ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’ı ziyaret eden Hüseyin Selami Çelebioğlu ve beraberindekiler, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çelebioğlu, imkanların kısıtlı olmasına rağmen istenildiği zaman güzel çalışmaların yapılabileceğine dikkat çekerek, en güzel örneklerin Daday Belediyesi tarafından yapıldığını söyledi. Makamların ve mevkilerin geçici olduğunu kaydeden Selami Çelebioğlu, “Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket edersek hem Daday için hem de diğer ilçelerimiz için güzel çalışmaları ortaya çıkartabiliriz. Ancak kişisel ve partisel çıkarlarımızı ön planda tutup vatandaşlarımızın çıkarlarını gözetmez isek yapacağımız hiçbir çalışmada başarı yakalayamayız. Bu birliği 7 Haziran seçimlerinde çok güzel ortaya koyduk ama sonuç alamadık. İnşallah aynı duygular içerisinde 1 Kasım seçimlerinde güzel sonuçlar ortaya koyarak hem Daday için hem de diğer ilçelerimiz için yeni başlangıçlar gerçekleştireceğiz. Seçim sloganımızda da ortaya koyduğumuz gibi ‘Önce Kastamonu’ için gayret göstereceğiz” dedi.