Daday İlçe merkezinde yaşayan vatandaşların su ihtiyacını karşılamak üzere bulunan ve belediyeye ait olan su depoları yeniden dizayn edilerek halkın hizmetine sunuldu.
Daday Belediyesi 2018 yılı yatırım programına alınmış olan Görük Köyü ve Hürriyet Mahallesinde bulunan 2 adet içme suyu deposu tadilat ve onarım, mebran kaplama, vanaların değişimi, dezenfekte ve temizleme işlemi tamamladı. Vatandaşların daha sağlıklı su içebilmesi için yapılan mevcut depoların tadilat ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ‘’Vatandaşların daha sağlıklı su içebilmesi için bu projeyi tamamladık, ve halkın hizmetine sunduk. Hayırlı olsun’’ dedi. İçme suyunun daha önce alınan örnekler sonucunda temiz olduğunu, klor PH:0.5 ppm su değerinin 0.9 dolayısıyla suyun çok sağlıklı ve içilebilir olduğunu da bildiren Başkan Taş, vatandaşların içme suyunu gönül rahatlığı ile içip kullanabileceklerini ifade etti.