İŞ- KUR ,Daday Belediyesi ile Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okulu arasında imzalanan Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 10 geçici işçi alımı yapıldı. Noter eşliğinde kura usulü yapılan seçimlerde Daday Belediyesine 5, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okuluna 5 kişi olmak üzere toplam 10 kişi 6 aylığına iş sahibi oldu. Belediye binası ve Üniversite binasında yapılan işçi alımına toplamda 88 kişi başvuru yaptı. İsimlerinin bulunduğu torbadan kura çeken başvuru sahipleri kendi iş kaderlerini kendileri belirlerken, kura seçimine başvuran fakat gelmeyen kişilerin yerine ise Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Mehmet Nadir Özdemir kura çekti. Toplamda 6 ay çalışacak 10 işçinin maaş sigorta gibi giderleri İŞ-KUR tarafından karşılanacak.