Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş, terör örgütünün 26 Temmuz tarihinde Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütünün saldırısı sırasında yaralanan Uzman Çavuş Uğur Çiftçi’yi baba evinde ziyaret etti.

Taş ziyarette yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin ve gazilerin her türlü ihtiyaçlarına yardımcı olmak için çaba gösterdiklerini belirterek, “Vatanımızı korumak için canı pahasına görev yapan silahlı kuvvetlerimize Allah güç, kuvvet versin. Hain tuzaklarla kahraman askerlerimizi şehit eden, gazi eden hain terör örgütü elemanlarına bu millet hak ettiği cevabı verecektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi ise “Yaralandığım günden bugüne kadar devletimin gücünü, milletimin şefkatini hep yanımda hissettim. Bu duyguyu hissetmek bana her şeyden daha önemliydi. Tedavim tamamlanır tamamlanmaz, hemen birliğime dönerek vatanımı korumak için görevime kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Her şey vatan için” diye konuştu.