Kaçak Dizisi’nin en az bir bölümünün Daday’da çekilmesi için girişimlerini yoğunlaştırdığını söyledi.

Canlandırdığı Dadaylı karakteri ile gönüllerde taht kuran ve Daday ilçemizin reklamını tüm dünyaya tanıtan Hasan Küçükçetin ve dizi ekibini Daday’a getirmek için yoğun mesai harcayan Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş, girişimlerinin sonuç vermesini beklediğini söyledi.

Dizinin Daday’ın tanıtımına büyük katkı sağladığını ve ilçenin adını Türkiye’ye reklam yaptığını ifade eden Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş, “Dizideki ‘Dadaylı’ karakteri Daday’ın tanıtımına çok büyük katkı sağladı. Bu dizinin bir bölümünün Daday’da çekilmesiyle ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Bu yönde de gerekli görüşmeleri sürdürüyoruz. Bu dizi sayesinde Türkiye’de herkes Daday’ın nerede olduğunu öğrendi ve biliyor. Önümüzdeki hafta İstanbul’a gidip bu girişimlerimi devam ettireceğim. Sonuç alacağımızı, Daday’ımızın reklamını en iyi şekilde yapacağımızı umut ediyorum.
Daday, Kastamonu’nun turizme açılan kapısı olmaya devam edecek” diye konuştu.