31 Mart Yerel Seçimlerinde halkın teveccühleri ile üçüncü kez Belediye Başkanlığı görevine seçilen Daday Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş, yapılan tören ile mazbatasını aldı. Daday Belediyesi tarafından Belediye Hizmet Binası önünde geniş katılımla düzenlenen mazbata töreninde açılış konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanımız Hikmet Erbilgin yaptı. Erbilgin konuşmasında’’ Ankara, İstanbul’da mazbataları aldık. Bekliyoruz, bekliyoruz Daday’da da almayı, ama aldık en sonunda. Hayırlı olsun. Şimdi Başkanımızdan ve meclis üyelerimizden bir ricam var. Artık kucaklaşma zamanı. Şimdi artık Daday Belediyesi daha güçlü. Araç Cide, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Antalya onlarca belediyemiz var. Daday’da gece gündüz çalışacak başkan ve milletvekilimiz var. Bizlerde bu gayrete omuz vereceğiz. İstiyoruz ki Daday’da gençler, yaşlılar mutlu olsun.’’ Dedi. Mazbata törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kastamonu Milletvekilimiz Hasan Baltacı’’ 17 gün İstanbul’da bekledik. Sonunda mazbatamızı aldık. İstanbul’da vatandaşlarımız oylarına ve sandıklarına sahip çıktı. Bir benzeri Daday’da da yaşandı. Daday’da seçmen kütüklerine yapılan haksız adaletsiz itirazları, o gece hukuksuzluğa direnmiş olmasaydık bu mazbatayı alamazdık.Demokrasimize sahip çıkarsak geleceğimizi değiştirebiliriz. Türkiye’nin en büyük iki şehri Ankara ve İstanbul’u CHP yönetecek. Bundan sonra Daday’da yapılacak her türlü işte Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri olacak.’’ Dedi. Son olarak konuşan Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş ise’’ Daday’da taş üzerine taş koyulmadı denildi.Aslında Daday’da çok şey yapıldı. Bu önümüzde ki 5 yıl nasıl çalışacağımı herkes görecek. Ben Belediye Başkanlığı dönemimde hiç tatile gitmedim. Yine bu beş yıl gitmeyeceğim. Ben artık parti rozetimi çıkararak Belediye Başkanlığı rozetini taktım. Ben herkesin Belediye Başkanıyım.’’ Dedi. Ardından İl Başkanımız Hikmet Erbilgin Belediye Meclis Üyelerimize, Kastamonu Milletvekilimiz Hasan Baltacı’nın Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’a mazbatasını vermesi ile program son buldu.