Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş Belediyemiz bünyesinde çeşitli birimlerde çalışan taşeron işçilerle bir araya geldi. Makam odasında yapılan görüşmede işçilerle sohbet eden Başkanımız, asıl ve zor işi taşeron işçilerinin yaptığını, fakat yaptıkları bu zor işin karşılığında çok az maaş aldıklarını işçilerin aldıkları bu maaşın kendisini üzdüğünü söyledi. İşçilerin maaş ve diğer sosyal haklarının düzelmesi için çaba gösterdiğini de bildiren Başkanımız bu konuda çalışmalarının olduğunu söyledi.Taşeron işçilerin önümüzdeki dönemde yapılacak olan yeni sözleşme maddelerine taşeron işçilere bayram ikramiyesi verilme maddesini de koyacağını bildiren Başkanımız konuşmasının ardından işçilere şimdilik 100 TL bayram harçlığı verdi. Bu paranın az olduğunu bildiğini ifade eden Başkanımız ileride daha düzgün bayram harçlığı vereceğinin sinyallerini verdi. İşçiler ise Başkanımıza ‘a teşekkür ederek,Kurban bayramını şimdiden kutladılar.