Daday Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Cumhuriyet Meydanına kurulan özel stantta ‘Ayla’ filmi ilçe halkın beğenisine sunuldu.
Daday Belediyesi ve CHP Gençlik Kolları, kültürel etkinlikler kapsamında 27 Ekim 2017 vizyona giren ‘Ayla’ filmi ücretsiz olarak, ilçedeki sinema severlerle buluşturdu. Film gösterimine Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP İlçe Başkanı Atilla Bayram Pirci, Belediye Meclis üyeleri katıldı.
Filmi izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş;” Ayla filmini izlemeyen vatandaşlarımız için CHP Gençlik Kolları ile beraber ortak bir çalışma yürüttük. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri sevindirdi. Kültürel etkinliklerimiz bunlarda sınırlı kalmayacak, ilerleyen günlerde daha güzel etkinlikler yapacağız. Daday Belediyesi olarak İnsanları sanata teşvik ediyoruz ve vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.