8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Daday Belediyesi tarafından bir program düzenledi. Alişler Düğün Sarayında yaklaşık 800 kişinin katıldığı program da TRT Sanatçılarından hemşerimiz Onur Eren Demir ve Müzisyen Seyfi kadınları coşturdu. Program Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajının okunması ile başladı. Taş mesajında” Yaşamımızın her alanında varlıkları ile bizleri onurlandıran değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri özveri ve dayanışmayla her türlü takdire şayan, aile kurumumuzun temel taşı kadınlarımız her zaman başımızın tacıdır. Bu duygu ve düşüncelerle yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım”dedi. Programda eğlenen ve günün yorgunluğunu oynayarak, eğlenerek atan kadınlar, programı düzenleyen Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’a teşekkür ettiler. Program eğlenceye gelen kadınlara gül dağıtımı ve pasta ikramı ile son buldu.