30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Daday’da da kutlandı. Kutlamaların ilk bölümü Halk Konseri ile başladı.Belediyemiz tarafından düzenlenen Halk Konseri yoğun ilgi gördü.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Daday’a gelişlerinin 96.yıl dönümü etkinlikleri ve Zafer Bayramı kapsamında Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen Halk Konseri yapıldı. 29 Ağustos Çarşamba günü başlayan etkinliklerin ilk bölümü Halk Konseri ile başladı. Cumhuriyet Meydanından akşam saatlerinde başlayan ve sunuculuğunu Gazeteci Abdulkadir Akın’ın yaptığı konserde ilk Kastamonu’nun yetiştirdiği seslerden biri olan Kastamonulu Seyfi sahne aldı. Ardından yine Kastamonulu sanatçı Ahmet Ayverdi sahne aldı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız sayın Hasan Fehmi Taş, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, Daday için çalışmalara devam edeceğini bildirerek, cadde ve sokaklarda alt yapı çalışmaları sonucunda oluşan toz ve çamurun bir çoğununun sona erdiğini, geriye kalan kısımınında en kısa sürede tamamlanarak, Daday’ın sokaklarında çorapla gezileceğini söyledi. Tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Taş, sanatçılara günün anlam ve önemini belirten at figürlü plaket verdi. Konserin finalinde sahne alan ünlü sanatçı Bolulu Ramazan Çelik ise Dadaylılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Söylediği şarkılarla ve kıvrak danslarıyla izleyicilerin ilgisini çeken Ramazan Çelik, vatandaşlar ve protokol üyeleri ile birlikte çiftetelli oynadı. Oldukça eğlenceli geçen konser havai fişek gösterisi ile son buldu. Kutlamalar Kelebek Çayırında yapılacak at yarışları ve yine akşam saatlerinde düzenlenecek Halk Konseri ile devam edecek.