Belediyemizde yaklaşık 20 yıldır kepçe operatörü ve çeşitli görevlerde bulunan İbrahim Zor emekli oldu. Daday Belediyesinde İşçilerin sosyal haklarının korunması için bulunan Belediye- İş Sendikası İşyeri Temsilciliği görevinde de bulunan İbrahim Zor için veda yemeği düzenlendi. Belediye Yemekhanesinde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’ın yanı sıra tüm personel katıldı. Veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş, İbrahim Zor’un sadece Daday merkezde değil köylerde de bir çok emeğinin olduğunu ve bu emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini bildirerek, bundan sonra ki hayatında başarılar diledi. İbrahim Zor ise herkesten helallik isteyerek, mesai arkadaşlarına bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diledi. Program Belediye Başkanımız Hasan Fehmi Taş’ın emekliye ayrılan İbrahim Zor’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketini takdim etmesinin ardından sona erdi.