Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünce düzenlenen ve Almanya başta olmak üzere özellikle Ortadoğu ülkelerinin ağırlıklı olduğu 13 ülke Basın Heyeti Daday’ı ziyaret etti.
15 Temmuz hain Darbe girişiminin 2.yılı dolayısıyla Türkiye’ye özel davet edilen 13 ülke basın temsilcilerinin İstanbul ve Kastamonu’dan sonra durağı Daday oldu. Farklı kültürleri gezmek ve tanımak üzere düzenlenen gezi programı kapsamında Daday’a gelen yabancı basın heyeti önce Azdavay Kaymakamı ve Daday Kaymakamvekili Abdullah Huzeyfe Çakmak ve Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ı ziyaret etti. Yabancı basın mensupları ile yakından ilgilenen Kaymakam Çakmak ve Başkan Taş, ilçe hakkında basın mensuplarına bilgiler verdiler. Daha sonra Daday’ın turistlik tesislerinden biri olan Emir Bey Atlı Turizm Köyü ve Doğal Yaşam Köyünde ata binen yabancı basın mensupları ardından Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın davetlisi olarak Memişler ve Memişoğlu restaurantlarında meşhur Daday Etli Ekmeğinin tadına baktılar. Etli ekmeğini çok beğendiklerini ve lezzetli bulduklarını bildiren basın mensupları Başkan Taş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.