Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76.Yılı, İlçemiz Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle anıldı.Düzenlenen anma programına Kaymakam Zafer Sağ, Garnizon Komutanı V. J. Kd. Bş Çvş Mustafa Gökçen, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Emniyet Amiri Yusuf Baytak, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, Şube Müdürü Necat Karadağ, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Gazioğlu, CHP İlçe Başkanı Burhan Ak, MHP İlçe Başkanı Mustafa Yirmibeşoğlu, İGM Üyeleri Ziya Kabakçı, Mehmet Apaydın, Üyeleri,Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, Yazı İşleri Müdürü Fikret Gök, İlçe Müftüsü İsmail Çakır, SYDV Müdürü Huriye Yılmaz PTT Sorumlusu Melike Sevimli, Halk Eğitim Müdürü Hasan Sertdemir,Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ömür Onur, Muhtarlar Derneği Başkanı Hikmet Çavuş Karasan, Ziraat Odası Başkanı M. Levent Uğuzbalaban, Nüfus Müdürü Yaşar Akal, Tapu Müdürü Mehmet Emin Kaya, Mal Müdürü Mutaasım Avcı, Okul Müdürleri Nagihan Demir, Selahattin Yanık, Recep Bekar Abdulkadir Tuzcu, emekli ve çalışan öğretmenler, askeri personeller ve çok sayıda öğrenci katıldı.