Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından İksi Resort Town Otel’in katkılarıyla üniversite öğrencilerine yönelik”Sanat Eğitiminin Önemi” konulu konferans düzenlendi. Okul toplantı salonunda gerçekleşen konferansa Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Nadir Özdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Beşir, Miralay Halit Bey İlkokulu Müdürü Sinan Ahmet Aynacı, Atatürk Ortaokulu Müdürü Selahattin Yanık, 125. Yıl Anaokulu Müdürü Özcan Özdemir, öğretim görevlileri, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Konfensa konuşmacı olarak katılan Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Hüseyin Uysal öğrencilere” Sanat Eğitiminin Önemi” konulu konferans verdi. Okul idaresi tarafından her hafta değişik konu ve konferanslarla öğrencilerin eğitimine katkı sunduklarını bildiren Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Nadir Özdemir tüm katılımcılara teşekkür etti. Program konuşmacı olarak katılan Kastamonu Üniversitesiİş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Hüseyin Uysal’a Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, programın hazırlanmasında emeği geçen İksir Resort Town Otel Müdürü Seçil Gençer’e Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Nadir Özdemir ve diğer katılımcılar tarafından öğrencilere belge verilmesi ve Resim Çalıştayı ile son buldu.