Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası İlçemizde’de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Prof. Dr.Fahri Ecevit Yatılı Bölge Okulu bahçesinde yapılan kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Orman İşletme Müdürü Levent Teroğlu yaptı. Konuşmaların ardından ise öğrenciler ormanla ilgili şiir okudu.

Programda Orman Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Orman Müdürlüğü işbirliğinde okullar arası çeşitli konularda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız Sayın Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve İlçe Orman İşletme Müdürü Levent Teroğlu tarafından ödüllerinin verilmesi ile kutlama programı sona erdi.

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan kutlamaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler okul bahçesinde orman işçileri tarafından açılan kuyulara fidan diktiler. İlçe Orman İşletme Müdürlüğü tarafından öğrencilere ve protokol üyelerine çeşitli hediyeler verilirken, program yapılan ikramlarla son buldu.