İstanbul- Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet Daday’ı ziyaret etti. İlçe girişinde Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP İlçe Başkanı Atila Bayram Pirci ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan İmamoğlu ve beraberindeki heyet öncelikle Köpekçioğlu Konağında Daday Belediyesi tarafından yapılan ” Atatürk Evini” ziyaret etti. Konakta incelemelerde bulunan Başkan İmamoğlu konağı çok beğendiğini ifade etti. Konakta Beylikdüzü Belediyesi desteği ile bir tam donanımlı bir Atatürk Sınıfı kuracakları müjdesini veren Başkan İmamoğlu, ayrıca kitap, ve diğer görsel objelerinde teminini sağlayacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın davetlisi olarak ilçeye gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ardından ilçeyi gezerek incelemelerde bulundu, esnafları ziyaret etti.

BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN PAZAR YERİ PROJESİNE DESTEK..
Esnaf ve çarşı gezisinin ardından Belediye’ye de ziyarette bulunan Başkan İmamoğlu, ilçede çalışmaları sona eren alt yapı projesi hakkında Başkan Taş’tan bilgi aldı. Geçtiğimiz dönem Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın seçim bildirgesinde yer alan Pazar Yeri Projesi için tespit edilen alanda da incelemelerde bulunan Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi olarak bu projeye destek ve yardım edecekleri müjdesini verdi. Gördüğü ilgi ve alakadan çok memnun olduğunu ve Daday’ı çok beğendiğini söyleyen Başkan İmamoğlu ardından, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Taş’ta aynı şekilde çeşitli hediyeler sunarken, ziyaret meşhur Etli Ekmek ikramı ve sohbetlerle son buldu. Ziyarette Başkan İmamoğlu’na CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Kastamonu İl Başkanı Hasan Baltacı ve yönetimi, Beylikdüzü Belediye Encümen Üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.