Daday Belediyesi tarafından Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulunda okuyan üniversite öğrencilere yönelik hoş geldin partisi düzenlendi.
Daday’a ve okula yeni gelen öğrencilerin ilçeye ve okula adaptasyon olabilmeleri amacı ile Emir Bey At Çiftliği ve Doğal Yaşam Köyünde düzenlenen etkinlikte öğrenciler yoğun ders atmosferinden bir nebze de olsa uzaklaşarak günün stresini attılar. Eğlence programında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Fehmi Taş, Belediye olarak bu tür organizasyonların önümüzdeki günlerde de yapılacağını, bu tür organizasyonların kesinlikle hiç bir siyasi olayla karıştırılmaması gerektiğini bildirerek, eğlence programına katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Program DJ eşliğinde canlı müzik programı ile son buldu.